Anketa:
1. Vardas_Pavarde zaidime: Guru_Neptunas.
2. Kiek laiko esate praleides LMTG.TK serveryje?: Esu naujokas.
3. Kiek laiko bunate per diena prisijunges?: Priklauso nuo dienos apkrovos šiaip tai iki 2 valandų.
4. Siek tiek apie save: Esu draugiškas mėgtantis bendrauti, kalbingas, ištvermingas.
5. Kodel jus norite buti siuo direktoriumi?: Vienas sudėtingiausių klausimų hmm. Aiškaus motyvo kaip ir neturiu, tačiau direktorius – tai nauja patirtis, galimybė pasiekti serveryje kažko daugiau. Negalvokite, jog esu vedamas troškimo valdyti, vadovauti, būti garbės viršūnėje, ne tikrai ne. Teisėsaugos darbo direktoriai keičiasi gana dažnokai, darbas greitai praranda įdomumą, savo vertę. Teisėsauga turėtų būti tas darbas, kuris nuolatos atsinaujina, lyderiauja savo komandomis, taktikomis, nes juk mafijozai ir nusikaltėliai nesnaudžia, teisėsauga nuolatos turi būti vienu žingsniu priekyje. Niekada nepamiršiu kaip viename serveryje, kaip buvo ištreniruoti SWAT komandos nariai, jie visad stebindavo savo greitumu bei efektingais ,,pasirodymais‘‘ gelbėjimuose. Taip tikriausiai tas SWAT komandos pavyzdys yra mano motyvas, norint patekti į PD direktoriaus postą. Siekčiau su savo komanda eiti jų pėdomis, gerai pasirodyti, nelikti užnugaryje, tačiau kaip minėjau, teisėsauga turi būti vieninga, nežadu visų laurų prisiimti tik sau, juk vieni iš kitų galime mokytis ir tobulėti kartu. Pagrindinis motyvas – turiu pavyzdį, kuriuo tikrai noriu sekti. Mano vizija – vieninga ir laiminti teisėsauga.
6. Ko naujo inestumete i si darba?: Teisėsauga tobulėja diena dienon, tikrai sudėtinga sugalvoti kažką naujo, ko nebuvo prieš tai. Stengčiausi apjungti visas teisėsaugos sritis, bendradarbiauti ne tik su viena, tačiau ir su kitomis. Manau, būtų visai naudinga pasikeisti darbo pobūdžiu, leisti kitiems ieškoti sunkių nusikaltėlių, o patys apsiimtume lengvesniais. Sunku sugalvoti naujas ir radikalias idėjas dabar, manau, patys tai suprantate, tačiau viskas ateina su laiku, patirtimi. Svarbiausia bendrauti su kolegomis, bendradarbiais, tam, kad sukurtume naujus planus, naujas idėjas kartu. Manau, sugalvočiau ką nors su sraigtasparniu, kuris yra naudojamas gana retai, juk tai puikus būdas gelbėti ar užsiimti įdomesne veikla.
7. Kaip rinksite naujus darbuotojus?: Pirmiausia iš anketu, poto žaidime apžiurėsiu fiziškai.
8. Kaip rinksite pavaduotoja (-us)?: Žaidėjas norintis tapti pavaduotoju turės dirbti pas mane, tada bus anketos, tada stebėjimo laikas , o tada analizė , ir šiaip pažėsiu koks jis atsakingas, kaip bendrauja su žaidėjais, koks jis yra kitiems.
Atsiprašau, kad pildau esantis naujokas esu ne koks vaikas,
Jiegu reikės skype : Parkour355